Πολιτική Ακυρώσεων / Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

  1. Επικοινωνήσατε μετά την παραλαβή των προϊόντων με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  2. Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να λείπουν τα συνοδευτικά του προϊόντος (εγγύηση, κουτί, εγχειρίδιο λειτουργίας) ή να έχει υποστεί τροποποίηση οποιασδήποτε μορφής.

  3. Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

  4. Η αποστολή του επιστρεφόμενου προϊόντος πραγματοποιείται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών.


Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Σας ενημερώνουμε ότι η Vstraps δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Πολιτική Ακυρώσεων:

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του και εφόσον το προϊόν δεν έχει αποσταλεί να του επιστραφεί στο ακέραιο η πληρωμή του.

Αν το προϊόν έχει αποσταλεί θα αφαιρεθεί το ποσό των μεταφορικών ( 4 ευρώ) από την χρηματική επιστροφή που θα λάβει ο πελάτης